The Color Run

Vezi in filmuletul de mai jos cum a fost in Bucuresti, la primul eveniment The Color Run de anul acesta. Iar pe 13 iunie te asteptam la Cluj cu voie buna si multa culoare. :)

Posted by Orange on 4 Mai 2015

Filmare Aeriana la „The Color Run” in Bucuresti

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. In 2014 The Color Run a ajuns si in Romania. (sursa: thecolorrun.ro/despre/)

O zi foarte colorata, pe care am petrecut-o intr-o companie de exceptie, rezultand si un clip pe masura (cu filmare aeriana facuta de noi, desigur).

Leave a Reply